13. sep 2018

Skammer du dig på grund af stress?

Liveforedraget er slut, men du kan se eller gense Pernilles oplæg og gode råd på vores Facebookside og YouTube-kanal.

• Skammer du dig, når du er bagud med dine arbejdsopgaver – og når du begynder at mærke stress-symptomerne komme snigende?
  • Har du eller en af dine kolleger oplevet stress på jeres arbejdsplads?
  • Hvordan takler din arbejdsplads stress og sygemeldinger på grund af stress?
  • Får du eller din kollega støtte og hjælp fra jeres arbejdsgiver?
  • Griber din arbejdsplads det rigtigt an?

Kan du genkende spørgsmålene i forhold til din arbejdsplads – så følg vores foredrag om stress fra din mobil, iPad eller computer – uanset hvor du befinder dig i landet. Vi lægger det ud på vores Facebook-side og vores YouTube-kanal hurtigst muligt.

Online-foredraget er slut. Se eller gense foredraget om stress på YouTube eller Facebook

Stressekspert Pernille Steen Pedersen fortæller om begrebet skam og stress. Pernille giver dig svar på en masse spørgsmål om, hvordan stress og skam spiller sammen, og svarer på spørgsmål fra deltagerne i salen og fra dem, der har stillet spørgsmål via chat.

Pernille Steen Pedersen

Pernille er ph.d. og post.doc på CBS, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi. Hun er også forfatter til bogen: ”Slip stress ud af skammekrogen - et forsvar for arbejdsfællesskabet".

I bogen giver hun forskellige bud på løsninger – og peger blandt andet på, at arbejdspladser i dag griber problemet med stress forkert an.

Alle får at vide, de skal sige "pyt". Men du kan ikke sige pyt til din samvittighed.” Derimod vil den gode chef  kunne hjælpe.

Vigtige nyheder

Skammer du dig på grund af stress?